We hanteren een minimum leeftijdsgrens van 6 jaar en je dient in het bezit te zijn van de zwemdiploma's A , B en C. Als je kiest om wedstrijden te zwemmen, dan verwachten we dat je drie keer per week komt zwemmen, want we willen graag het beste uit je halen. 

Wij hebben ook een aantal leden van 30 jaar en ouder. Zo hebben wij een flink aantal leden die elke week met plezier in een leuke groep werken aan zijn/haar conditie en/of na het werk even wil ontspannen. Er zijn wel degelijk ook wedstrijden voor deze groep. Dus 30 plussers met ambitie trainen ook 3 keer in een week. We kunnen nog meer van dit soort leden gebruiken, dus schrijf je in voor een proefles of word lid.

Wij trainen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 18:15 tot 19:00 in het zwembad van Laco aan de Sportlaan 4 in Strijen.

We hebben vijf banen in Strijen. In baan 1 zwemmen over het algemeen de jonge starters. Heb je eenmaal de slag te pakken, dan ga je naar baan 2 of 3. Hier wordt aandacht gegeven aan uithoudingsvermogen en wordt de techniek verbeterd. In baan 3 zwemmen de snelste van onze vereniging en het zou voor de jonge zwemmers een streven moeten zijn om de competitie aan te gaan met de jongens en meiden uit deze baan. Baan 4 en 5 tenslotte zijn voor de 30+ zwemmers.