Zwemmen is heel goed voor je lichaam. Heb je je wel eens afgevraagd hoe zwemmers aan die mooie lijven komen?... Dat heeft diverse redenen. Om te beginnen zijn er maar weinig spieren die je niet gebruikt als je zwemt. Daarnaast is er in het water altijd druk rondom. Behalve dat je een beweging daardoor veel lastiger kunt forceren - zoals bij het werken met gewichten wel makkelijk kan - heeft die druk als grote voordeel dat de spieren zich heel evenwichtig ontwikkelen: ze worden aan beide zijden van een gewricht gebruikt. Er is eigenlijk dus sprake van de meest evenwichtige weerstandstraining. Hoogtijd voor jou om lid te worden en te werken aan je lichaam.

Wij hebben ook een aantal leden van 30 jaar en ouder. Deze leden kunnen zich inschrijven voor een lidmaatschap waarbij ze ook 3 avonden in de week kunnen zwemmen, maar soms lukt dat niet, helemaal niet erg. Zo hebben wij een flink aantal leden die elke week met plezier in een leuke groep, werken aan zijn of haar conditie, maar we kunnen nog meer van dit soort leden gebruiken, dus schrijf je in voor een proefles of word lid.

De contributie voor het eerste gezinslid voor een heel jaar is €252,- of per maand €21,00 De contributie voor het volgende gezinslid voor een heel jaar is €222,- of per maand €18,50 De contributie voor een trainingslid ouder dan 30 jaar is hetzelfde. Het inschrijfgeld is €10,00 per nieuw lid, te voldoen bij de eerste contributiebetaling. De contributie is per jaar of per maand en zal via automatische incasso worden geincasseerd.

Download hier het inschrijfformulier: Ik wil me graag inschrijven.