Lid worden

Zwemmen is heel goed voor je lichaam. Heb je je wel eens afgevraagd hoe zwemmers aan die mooie lijven komen?... Dat heeft diverse redenen. Om te beginnen zijn er maar weinig spieren die je niet gebruikt als je zwemt. Daarnaast is er in het water altijd druk rondom. Behalve dat je een beweging daardoor veel lastiger kunt forceren - zoals bij het werken met gewichten wel makkelijk kan - heeft die druk als grote voordeel dat de spieren zich heel evenwichtig ontwikkelen: ze worden aan beide zijden van een gewricht gebruikt. Er is eigenlijk dus sprake van de meest evenwichtige weerstandstraining. Hoogtijd voor jou om lid te worden en te werken aan je lichaam.

Wij hebben ook een aantal leden van 30 jaar en ouder. Deze leden kunnen zich inschrijven voor een lidmaatschap waarbij ze ook 3 avonden in de week kunnen zwemmen. Soms lukt dat niet: helemaal niet erg. Zo hebben wij een flink aantal leden die elke week met plezier in een leuke groep werken aan zijn/haar conditie. We kunnen nog meer van dit soort leden gebruiken, dus schrijf je in voor een proefles of word lid.

Wij trainen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 18:15 tot 19:00 in het zwembad van Laco aan de Sportlaan 4 in Strijen.

De contributie voor het eerste gezinslid voor een heel jaar is €252,- of per maand €21,00 De contributie voor het volgende gezinslid voor een heel jaar is €222,- of per maand €18,50 De contributie voor een trainingslid ouder dan 30 jaar is hetzelfde. Het inschrijfgeld is €10,00 per nieuw lid, te voldoen bij de eerste contributiebetaling. De contributie is per jaar of per maand en zal via automatische incasso worden geincasseerd.

Download hier het inschrijfformulier: Ik wil me graag inschrijven.

Gedragscode

Als ZV Strijen willen wij een vriendelijke vereniging zijn waar het gedrag van onze sporters en trainers positief en stimulerend is. Om dit te bereiken hebben wij een gedragscode voor de zwemmers opgesteld die bij inschrijving wordt overhandigd aan de nieuwe leden. Verder moeten onze trainers in het bezit te zijn van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Met de opgestelde regels willen we een positieve sfeer binnen de vereniging creëren wat erg belangrijk is. Er wordt dan ook van iedereen verwacht dat zij hier een positieve bijdrage aan leveren door deze regels op te volgen.

Vertrouwens Contactpersoon

Indien het nodig is maken wij gebruik van het Vertrouwens Contactpersoon van de KNZB. De VCP van de KNZB is beschikbaar voor haar zwemverenigingen en individuele leden. De VCP van de KNZB is Petra van den Hoek. U kunt met haar in contact komen  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-55440359. Zie : https://www.knzb.nl/knzb/vertrouwenscontactpersoon/

Indien de VCP van de KNZB niet bereikbaar is of u doet u uw verhaal liever bij een mannelijke vertrouwenscontactpersoon dan kan er ook contact worden opgenomen met het Centrum Veilige Sport. Het centrum veilige sport is alle werkdagen bereikbaar en heeft ook mannelijke vertrouwenspersonen waar u terecht kunt. https://centrumveiligesport.nl/contact