Welkom bij zwemvereniging Strijen, een kleine club met ambitie, maar ook voor ontspanning en gezond omgaan met je lichaam. Wij bestaan al sinds 1966. Wij hebben nationaal kampioenen gehad, maar door de komst van grotere zwembaden met meer faciliteiten is dit wegge-ebt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij er niet voor gaan. Onze gemotiveerde en gediplomeerde trainers kunnen je in ieder geval goed op weg helpen om mooie resultaten te halen en wie weet ben jij de nieuwe Pieter van den Hoogenband of de nieuwe Inge de Bruyn?!

Wij hebben ook een aantal leden van 30 jaar en ouder. Deze leden kunnen zich inschrijven voor een lidmaatschap waarbij ze ook 3 avonden in de week kunnen zwemmen. Soms lukt dat niet: helemaal niet erg. Zo hebben wij een flink aantal leden die elke week met plezier in een leuke groep werken aan zijn/haar conditie. We kunnen nog meer van dit soort leden gebruiken, dus schrijf je in voor een proefles of word lid.

Wij trainen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 18:15 tot 19:00 in het zwembad van Laco aan de Sportlaan 4 in Strijen.